نبرد من

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • خلاصه کتاب: «هفتم اکتبر بود که زخمی شدم! دو سال بود که وطنم را ندیده بودم. با اوضاعی سخت به... بعد از دوسال بالاخره با قطار به سمت مرز آلمان رسید... در مدتی که بیمارستان بودم دیدم که در آنجا سربازها... در هنگام اعزام به جبهه در ۱۹۱۴ بسیار خوشحال بودیم... خوشحالی فقط این بود که زنده مانده بودیم و یکبار دی...
  • مشخصات: موضوع:تاریخ جهان نویسنده:آدولف هیتلر مترجم:فرشته اکبر پور ناشر:نگاه تعداد صفحه:663
395,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

نبرد من» زندگی‌نامه خودنوشت آدولف هیتلر(۱۹۴۵-۱۸۸۹) رهبر آلمان نازی است. او این کتاب را در زندان و پس از کودتای بی‌سرانجامش نوشت و تا سال مرگش ۱۹۴۵، بارها آن را اصلاح و بازبینی کرد. هیتلر در این کتاب علاوه بر زندگی خود، خط مشی فکری و عقاید سیاسی‌اش و درواقع آنچه آرزو داشت از جهان بسازد را به تصویر کشیده ‌است. کتاب او پس از به قدرت رسیدن حزب ناسیونال سوسیالیسم در آلمان و تشکیل «رایش سوم»، همچون کتابی مقدس در هر مناسبت و فرصتی میان مردم پخش می‌شد. در سال ۱۹۴۳ بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب در آلمان وجود داشت، در مدارس تدریس می‌شد و به زوج‌های جوان هدیه داده‌ می‌شد. این کتاب به بسیاری از زبان‌های دنیا ترجمه شده‌است. هیتلر کتاب را در ۱۵ فصل و دو بخش تدوین کرده‌است.

خلاصه کتاب
«هفتم اکتبر بود که زخمی شدم!
دو سال بود که وطنم را ندیده بودم. با اوضاعی سخت به بیمارستان صحرایی منتقل شدم درحالی که هیچ اطلاعی نداشتم کجا هستم و اوضاع جنگ چگونه است در بیمارستان بستری شدم.
بعد از دوسال بالاخره با قطار به سمت مرز آلمان رسیدیم. همه سربازان از نواحی بروکسل، لووان و لیتر بودند و وقتی خاک آلمان را دیدند از شادی دیدار وطن فریاد می‌کشیدند.
در مدتی که بیمارستان بودم دیدم که در آنجا سربازها و فرماندهان انواع غذاها را می‌خورند در حالی که ما در جبهه هر دو یا سه روز یکبار غذایی برای خوردن می‌یافتیم.
در هنگام اعزام به جبهه در ۱۹۱۴ بسیار خوشحال بودیم و تب و تاب جنگ داشتیم اما هنگام بازگشت از جنگ زمانی که جنگ به اتمام رسیده بود همه در سکوت و بغض بودیم.
خوشحالی فقط این بود که زنده مانده بودیم و یکبار دیگر وارد وطن شده بودیم. ..»
مشخصات
موضوع:تاریخ جهان
نویسنده:آدولف هیتلر
مترجم:فرشته اکبر پور
ناشر:نگاه
تعداد صفحه:663

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...