شکل گیری سرمایه داری هیجانی

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • خلاصه کتاب: قابلیت سنت طولانی نظریهٔ انتقادی، که از تئودور آدو... در درس‌گفتار نخست، می‌بینیم که وقتی به هیجانات به... در درس‌گفتار دوم به شکلی کامل‌تر با شیوه‌هایی آشنا... در سومین درس‌گفتار، می‌بینیم که چگونه فرایند تبدیل...
  • مشخصات: موضوع:روانشناسی نویسنده:ایوا ایلوز مترجم:روژان مظفری ناشر:نگاه تعداد صفحه:184
80,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کتاب الکترونیکی «شکل گیری سرمایه داری هیجانی در نقد صنعت روانکاوی» نوشتهٔ ایوا ایلوز با ترجمهٔ روژان مظفری در انتشارات نگاه به چاپ رسیده است. این کتاب نقش روان‌شناسی در شکل دادن به چهارچوب‌های فرهنگی معمول مردان و زنان طبقهٔ متوسط در بخش زیادی از جهان معاصر را بازگو می‌کند. مدت‌هاست که دیگر در هر چیزی پای روان‌شناسی در کار است. هر آنچه پیشتر بازجویی به شمار می‌آمد اکنون رنگ مصاحبه و پرسش‌نامهٔ روان‌شناسانه به خود گرفته است. از مدیر کارخانه تا مجری برنامه‌های تاک‌شو و سایت‌های انتخاب همسر و… همگی آب به آسیابی واحد می‌ریزند: سرمایه داری.

خلاصه کتاب
قابلیت سنت طولانی نظریهٔ انتقادی، که از تئودور آدورنو آغاز شده و هابرماس تا اکسل هانث ادامه‌اش داده‌اند، برای فهم تمایلات متضاد دست‌اندرکار در جهان مدرنیته تا اکنون بی‌رقیب بوده است. دید فکری قدرتمند اکسل، گشاده‌دستی و انرژی بی‌امان او بدون لحظه‌ای تزلزل پشتیبان شکل‌گیری این کتاب بود.
در درس‌گفتار نخست، می‌بینیم که وقتی به هیجانات به دیدۀ ویژگی‌های اصلی در سرگذشت سرمایه‌داری و مدرنیته بنگریم، تقسیم متعارف بین حوزۀ عمومی غیرهیجانی و حوزۀ خصوصی اشباع‌شده از هیجانات شروع به انحلال و اضمحلال می‌کند، چرا که آشکار می‌شود در سراسر قرن بیستم، مردان و زنان طبقۀ متوسط به تمرکز شدید بر زندگی هیجانی‌شان، هم در محل کار و هم در خانواده واداشته می‌شدند، آن هم با استفاده از تکنیک‌های مشابه برای پیش‌بینی خود و ارتباط آن با دیگران.
در درس‌گفتار دوم به شکلی کامل‌تر با شیوه‌هایی آشنا می‌شویم که در آنها هویت مدرن بیش ‌از پیش در انواع عرصه‌های اجتماعی علناً مستقر می‌شود. رواج و ماندگاری این روایت، که می‌توانیم به‌اختصار آن را روایت شناخت بنامیم، در پیوند با منافع مادی و ایدئال انواع گروه‌های اجتماعی است که در بازار، جامعۀ مدنی و در حدود و ثغور نهادیِ دولت عمل می‌کنند.
در سومین درس‌گفتار، می‌بینیم که چگونه فرایند تبدیلِ خود به امری عمومی و هیجانی قدرتمندترین تجلی خود را در فناوری اینترنت می‌یابد، فناوری‌ای که خود هیجانی عمومی را پیش‌فرض می‌گیرد و جامۀ عمل می‌پوشاند و در واقع حتی باعث می‌شود خود هیجانی عمومی بر تعاملات خصوصی مقدم باشد و آنها را شکل دهد.
مشخصات
موضوع:روانشناسی
نویسنده:ایوا ایلوز
مترجم:روژان مظفری
ناشر:نگاه
تعداد صفحه:184

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...