کیمیای سعادت

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • خلاصه کتاب: کیمیای سعادت یکی از شاهکارهای نثر فارسی در زمینه م... کتاب کیمیای سعادت در ایران و کتاب احیاءالعلوم هم د... حدود نهصد سال است که از عمر کتاب کیمیای سعادت می‌گ... در کتاب کیمیای سعادت، امام محمد غزالی از نثر صوفیه... اصطلاحات و کلمات تمثیلی دلنشین ویژگی بارزی است که... کیمیای سعادت در چهار عنوان خودشناسی، خداشناسی، دنی... رکن ظاهر عبادات و معاملات را دربر می‌گیرد. عبادات...
  • مشخصات: موضوع:اسلام نویسنده:غزالی‏ ناشر:نگاه تعداد صفحه:904
450,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کیمیای سعادت کتابی است درباره‌ی اصول دین اسلام از محمد غزالی که در آخرین سال‌های قرن پنجم به زبان فارسی نوشته شده‌ است. این کتاب از لحاظ فصاحت کلام و خالی بودن از تکلف کم نظیر است.

خلاصه کتاب
کیمیای سعادت یکی از شاهکارهای نثر فارسی در زمینه مفاهیم اخلاقی و عرفانی است که در دو جلد نوشته شده.
کتاب کیمیای سعادت در ایران و کتاب احیاءالعلوم هم در سراسر جهان اسلام مورد قبول خوانندگان بوده است. در هر دوی این کتاب‌ها تعالیم اخلاقی و اسلامی را با تکیه بر شناخت معرفت آدمی، ارائه می‌دهند.
حدود نهصد سال است که از عمر کتاب کیمیای سعادت می‌گذرد اما با این وجود ترکیبات و اصطلاحات زیبای این کتاب هنوز هم زنده و لطیف است. بسیاری از دانشوران، کتاب کیمیای سعادت را دایرة المعارف اسلامی و عرفانی می‌دانند. همچنین بسیاری از بزرگان معتقدند که شاید کمتر نویسنده‌ای بتوان پیدا کرد که سبک او تا این اندازه غنی باشد.
در کتاب کیمیای سعادت، امام محمد غزالی از نثر صوفیه استفاده کرده است. نثر صوفیه نثری است آهنگین که با عناصر تکرار، سجع و جناس جلوه‌های موسیقی را در نثر متبلور می‌کند. امام غزالی در نگارش کیمیای سعادت از این نثر برای ساخت جمله‌های موزون استفاده کرده است. این نوشتار به دلیل آرایش هجایی منظم بیش‌تر شبیه شعر شده است.
اصطلاحات و کلمات تمثیلی دلنشین ویژگی بارزی است که غزالی در نثر خود از آن استفاده می‌کند. این کلمات نه تنها امروزه هم قابل استفاده‌اند بلکه گروهی از ادیبان هنوز هم با گذشت سالیان، از این کلمات متون ادبی خود استفاده می‌کنند.
کیمیای سعادت در چهار عنوان خودشناسی، خداشناسی، دنیاشناسی و آخرت شناسی نوشته شده است. او متن این کتاب را مثل احیاءالعلوم در چهار رکن دسته بندی کرده است. دو رکن ظاهر و دو رکن باطن.
رکن ظاهر عبادات و معاملات را دربر می‌گیرد. عبادات شامل آموزه‌های اجابت فرمان خدا تعالی است و «معاملات» درباره‌ی تعلیم نگاه‌داشتن ادب در حرکات و سکنات و معیشت است.
مشخصات
موضوع:اسلام
نویسنده:غزالی‏
ناشر:نگاه
تعداد صفحه:904

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...