کتاب بر اساس داستانهایی از موفقیت و شکست نوشته شده است. داستانهایی که نویسنده در کلاسهای درس خود به عنوان استاد دانشگاه و پیش از آن به عنوان پژوهشگر، کارآفرین و مشاور مدیریتی تجربه کرده است و داستانهایی که کارآفرینان، مربیان، مدیران و.... برای او تعریف کردهاند
محصولات مرتبط
خلاصه کتاب
پس چطور میفهمید که چه زمانی رها کنید و چه زمانی بر حل مشکل پافشاری کنید؟ این همیشه چالش بزرگی است که تمایل خود به انجام کاری را از احتمال شدن یا نشدن آن جدا کنید. البته هرچه بیشتر روی پروژهای انرژی و زمان صرف کنید، احتمالِ بیشتری برای موفقیت هست؛ اما برخی تلاشها هرگز به نتیجه نمیرسند، مهم نیست چقدر زمان، پول یا زحمت به آن تزریق شود. علمیترین جوابی که من پیدا کردهام این است که به ندای درونیِ خود گوش دهید و به گزینههای دیگر توجه کنید. اساساً باید با خودتان روراست باشید. آیا آنقدر تحمل و بردباری دارید که از دل مشکلات پیش رویتان نقب بزنید تا به نتیجهای موفق برسید، یا ترجیح میدهید مسیر دیگری در پیش بگیرید؟
اگر تصمیم به ترک کردن گرفتید مطمئن شوید که آن را درست انجام دهید. این یعنی گفتنش از انجامش راحتتر است. من افرادی را دیدهام که بهزیبایی و موقرانه ترک میکنند و بقیه آنقدر ناشیانه و بد که چالهٔ عظیمی پشتسر خود به جا میگذارند. همانطور که در فصل هشت بهتفصیل بحث میشود، احتمال دارد بارهاوبارها و غالباً بهصورت غیرمنتظره، در زندگی خود به یک نفر برخورد کنید. تنها همین دلیل کافی است که وقتی کاری را ترک میکنید، آن را با فکر و دقت دربارهٔ عواقبی که برای اطرافیانتان دارد انجام دهید.
مشخصات
موضوع:روانشناسی
نویسنده:تسنا سیلینگ
مترجم:مینا صفری
ناشر:میلکان
تعداد صفحه:193
دیدگاه خود را بنویسید