کتاب روانشناسی اندوه مواجههای است با مسئله فقدان، داغداری و تجربههای اندوهبار. ریچارد گروس علاوه بر بررسی چیستی اندوه و اشکال مختلف آن، واکنشهای انسانی به این مسئله را نیز میکاود. از این رو، محتوای کتاب موضوعاتی وسیع را پوشش میدهد. نویسنده هم از روانکاوی فروید، هم از عقایدی بیاعتبار که «مراحل» اندوه را گذرکردنی میداند و هم از هنجارهای اجتماعی و فرهنگی سخن میگوید که درک ما را از داغداری شکل داده یا محدود کردهاند. ویژگی برجسته این کتاب آن است که به زبانی که در توصیف اندوه به کار میبریم نیز پرداخته است.
محصولات مرتبط
خلاصه کتاب
وقتی برای عزیزی غصه میخوریم، از نظر عاطفی چه اتفاقی میافتد؟ آیا شیوۀ درستی برای غصه خوردن وجود دارد؟ اندوه بر نحوۀ نگرش ما نسبت به خودمان چه تأثیری میگذارد؟
روانشناسی اندوه برداشتی انسانی و هوشمندانه است که بر طیف وسیعی از واکنشهای ما در برابر از دست دادن عزیزانمان تأکید میکند و توضیح میدهد که روانشناسان برای تشریح این تجربه چه تلاشهایی کردهاند؛ کتاب از روانکاوی پیشرو فروید و عقایدی بیاعتبار که میگویند ما باید از «مراحل» اندوه عبور کنیم، گرفته تا آن هنجارهای اجتماعی و فرهنگی که درک ما را از روند داغداری شکل داده یا محدودش کردهاند، همه را بهدقت بررسی میکند. همچنین نگاهی میاندازد به زبانی که ما برای توصیف اندوه بهکار میبریم.
همه در مقطعی از زندگی، داغدیدگی را تجربه میکنند. روانشناسی اندوه به خوانندگان کمک خواهد کرد تا هم احساسات خود را درک کنند و هم احساس اندوهِ حاصل از داغدیدگی دیگران را.
ریچارد گروس کارمند مرکز مراقبتهای داغدیدگی کروز است. این مرکز بزرگترین سازمان ارائهکنندۀ خدمات حمایتی به سوگواران بریتانیا است و گروس نیز بیش از سی سال است که در حوزۀ روانشناسی قلم میزند.
مشخصات
موضوع:روانشناسی
نویسنده:ریچارد گروس
مترجم:رضا ستوده
ناشر:نگاه
تعداد صفحه:174
دیدگاه خود را بنویسید